[IEF - IEC] Hội thảo “Water Management” - “Water Management" Seminar”

Chủ nhật ngày 02/12/2018, tại giảng đường C201 Đại học Ngân hàng Thành phố Hồ Chí Minh, các bạn sinh viên đã có cơ hội tham gia buổi hội thảo “Water Management” do Câu lạc bộ Anh ngữ Quốc tế (IEC) tổ chức.
  Buổi hội thảo “Water Management” với sự tham gia của diễn giả Rakesh Gupta đến từ Đại học Griffith tại Úc đã giúp các bạn sinh viên trường Đại học Ngân hàng hiểu thêm về cách quản lý nước, sự ảnh hưởng to lớn của nước đến nền kinh tế. Không những thế, các bạn còn được giao lưu và trao đổi với diễn giả về cách học tiếng anh vô cùng có ý nghĩa. Chính sự thân thiện và giàu kinh nghiệm của diễn giả Rakesh Gupta cùng với sự tham gia nhiệt tình, sôi nổi của các bạn sinh viên, buổi hội thảo đã kết thúc vô cùng thành công và tốt đẹp.
Những khoảnh khắc tuyệt vời trong buổi hội thảo:

IEC AND “Water Management" Seminar”
On Sunday, December 2, 2018, at lecture hall C201 of Banking University of HCM city, students had the opportunity to attend the "Water Management" seminar organized by the International English Club (IEC).
The seminar "Water Management" with the participation of speaker Rakesh Gupta from Griffith University in Australia helped students of the University of Banking learn more about managing water and the great impact of water to the economy. Not only that, we can also exchange and talk with Mr Gupta about how to learn English effectively. Thanks for the friendliness and experience of Mr. Rakesh Gupta and enthusiastic participation of the students, the seminar closed with great success and goodness.

Great moments in the seminar:

Students exchange information and contribute to improving teamwork skills

Some games created for relaxing

The chairman of IEC club give the souvenir for Mr.Rakesh Gupta

The students and the main organizers take a photo with Mr. Gupta